HP USB-C G5 Essential Dock (EN)

188,47 

Uz kompaktnu priključnu stanicu održavat ćete red na radnom stolu, a sve što vam je potrebno za rad bit će vam dostupno. Zahvaljujući vezi putem jednog USB-C® kabela, priključci se oslobađaju za svu potrebnu dodatnu opremu, možete povezati do tri zaslona visoke razlučivosti,  upotrebljavati stabilnu Ethernet vezu i još mnogo toga… a pritom još i puniti prijenosno računalo.  Raščistite radni stol i razbistrite um uz HP USB-C G5 Essential Dock.
Postignite više putem samo jednog USB-C® kabela. Priključna stanica Essential besprijekorno napaja i podržava 4 USB-A priključka za svu dodatnu opremu, do 3 zaslona visoke razlučivosti  i stabilnu Ethernet vezu, a pritom napaja prijenosno računalo snagom od 65 W.
Priključna stanica Essential osmišljena je tako da funkcionira uz ono s čime i vi radite. Kompatibilna je s većinom računala koja podržavaju USB-C® ili Thunderbolt,  a zahvaljujući raznim priključcima, omogućuje rad sa svom vašom dodatnom opremom.
Samo priključite uređaj na stanicu i počnite raditi. Sve ćete jednostavno održavati ažurnim zahvaljujući najpotrebnijim značajkama za upravljanje, uključujući povezana ažuriranja firmvera,  PXE pokretanje sustava,  prebacivanje s LAN-a na WLAN i obrnuto te još mnogo toga.
Oslobodite prostor na svojem radnom stolu i smanjite nered kompaktnom priključnom stanicom koja zauzima manje od 13 x 13 cm prostora. Povezivanje samo jednim kabelom dokazuje da je manje obično bolje.

Sadržaj kutije:

  • HP USB-C G5 Essential Dock
  • adapter za izmjenično napajanje od 120 W
  • kabel izmjeničnog napajanja
  • poster za brzo postavljanje
  • jamstvena kartica

Cijena je veleprodajna i ne uključuje PDV.

Košarica0
Vaša košarica je prazna
0