Uredska stolica Herman Miller Verus

710,00 

Herman Miller Verus stolica redefinira što sve može predstavljati pristupačna radna uredska stolica.

Dizajnirana praktično s visokim prisutnošću ergonomije, pruža ljudima i kratkoročnu i dugoročnu udobnost po jednako pristupačnoj cijeni.

Dimenzije (cm):

Visina: 99,8-110 cm
Širina: 66,8-71,1 cm
Dubina: 64,3-65,5 cm
Visina sjedišta: 43,4-53,8 cm
Dubina sjedišta: 39,4-46,5 cm
Širina sjedišta: 49,8 cm
Visina rukonaslona: 19,3-29 cm

Ergonomija na prvom mjestu

Svi u vašem uredu zaslužuju ergonomsku podršku i poravnanje kralježnice. Ugrađenim sakralnim ojačanjem i opcijama za podesivu lumbalnu potporu, Verus ojačava dobrobit zaposlenika kroz projektirani dizajn koji je pristupačan za sve.
Odlučite se za TriFlex i ostvarite ergonomske performanse s još više trajnosti. Konstruirano fleksibilno uzorkovanje definira tri ergonomske zone – sakralnu i donju lumbalnu, središnju kralježnicu i gornju lopaticu – kako bi oblikovale, prozračivale i kretale se tijelom za snažno, udobno prianjanje i potpunu potporu kralježnice. A budući da je ova podrška izrađena od izdržljivog polimera koji se lako čisti, TriFlex se ističe u svim radnim okruženjima, uključujući zdravstvo i obrazovanje.

Stvorena kako bi dominirala prostorom

Učinkovito dizajnirana stolica osigurava jednako dobar rad kao i ljude koji ga koriste.
Verus stolica proizvedena prema našim najvišim standardima kvalitete i podržana 12-godišnjim jamstvom 24/7. S opcijama poput izdržljivih leđa Triflex koja se lako čisti, Verus je odlična opcija u bilo kojem radnom okruženju – u kućnom uredu kako bi zaštitili svoje zdravlje.

Cijena je veleprodajna i ne uključuje PDV.

Košarica0
Vaša košarica je prazna
0