Uredska stolica Herman Miller Mirra 2

1.550,00 

Herman Miller Mirra 2 uredske stolice predstavljaju inovativan spoj aktivnih i pasivnih funkcija koje pružaju potpuno novu referencu u izvedbi i estetici  uredskih stolica.
Uredska stolica Mirra 2 se automatski prilagođava korisniku, dok nekoliko ručnih opcija prilagodbi samo dodatno pospješuju osjećaj udobnosti.
Herman Miller Mirra 2 rezultat je Berlinske dizajnerske tvrtke Studio 7.5., zamišljena kao nasljednik i korak naprijed u odnosu na prethodnu verziju Mirra stolice.
Elegantno dizajnirana tako da se konstrukcija pasivno prilagođava korisniku, čime je utrošak materijala znatno manji bez gubitka na udobnost.
Naglasak kod Herman Miller stolica je uvijek i na ekološkom aspektu, pa je i Mirra2 izrađena od 70% recikliranog materijala. S obzirom da je 5kg lakša od prethonog modela, 25% je umanjena potrošnja energije za njenu ponovnu reciklažu.

Sjedalo i naslon za leđa:
FlexFront sjedište podesivo po dubini, uz mogućnost podesive lumbalne potpore

Mehanizam
Kinemat® tilt sistem s dva stupnja regulacije te prednjim i stražnjim nagibom s graničnikom reagira na svaki pokret tijela te mu se u potpunosti prilagođava. Također omogućava i pomicanje naslona u skladu s pokretima tijela, tako prirodno da osoba ne primjećuje prijelaz iz uspravnog u naslonjeni položaj te ravnomjerno raspoređuje težinu tijela ovisno o položaju sjedenja.

Nasloni za ruke: podesivi u 3 smjera
Baza: aluminijska, kromirana
Kotačići: samokočioni kotačići za tepihe ili parkete

Dimenzije (cm):

Visina: 106,7
Širina: 73,7
Dubina: 63,5

Cijena je veleprodajna i ne uključuje PDV.

Košarica0
Vaša košarica je prazna
0