Slušalice LOGITECH USB Headset H340, žičane

43,92 

S kristalno čistim digitalnim zvukom, vaši internetski pozivi, glazba, virusni videozapisi i još mnogo toga zvučat će bolje nego ikad. Uživajte u savršenom, udobnom kroju – s podesivim, laganim dizajnom.

Fleksibilni mikrofon smanjuje pozadinsku buku, tako da vaši prijatelji i obitelj mogu čuti više vašeg kristalno čistog glasa.

Cijena je veleprodajna i ne uključuje PDV.

POVEZANI PROIZVODI

Slušalice Logitech H390

Slušalice LOGITECH USB H390

49,85 

Svestrane slušalice omogućuju vam da se osjećate ugodno uz digitalni zvuk. Osjećat ćete se ugodno s ovom slušalicom zahvaljujući plišanim jastučićima za uši i podstavljenoj traci za glavu koja vam se prilagođava. Lako je – ove plug-and-play USB slušalice omogućuju vam brz pristup kontrolama glasnoće i isključivanja zvuka.

Mikrofon za uklanjanje buke smanjuje pozadinsku buku – i okreće se u stranu kada ga ne koristite.

49,85 

Slusalice Logitech Pc 960

Slušalice LOGITECH PC 960 USB

31,89 

Udobno uživajte u vrhunskoj kvaliteti digitalnog zvuka. Logitech PC slušalice 960 USB imaju udobnu, podesivu i laganu traku za glavu dizajniranu za udobnost čak i kada je nosite dulje vrijeme. Praktične ugrađene kontrole omogućuju jednostavno podešavanje glasnoće i isključivanje mikrofona; LED indikator se aktivira kada je isključen zvuk omogućen. Mikrofon za uklanjanje buke filtrira neželjenu pozadinsku buku i može se podesiti u optimalan položaj za jasnije razgovore. Držač mikrofona se okreće u stranu kada se ne koristi. Postavljanje je jednostavno i brzo; jednostavno priključite USB konektor.

31,89 

Miš Logitech Mx Master 3s

Miš LOGITECH Master Series MX Master 3S, bežični

156,08 

Upoznajte MX Master 3S – redizajnirani kultni miš. Osjetite svaki trenutak svog tijeka rada s još više preciznosti, taktilnosti i performansi, zahvaljujući tihim klikovima i senzorom od 8000 DPI.
Ergonomski je dizajniran da podupre vaš dlan i prste. Teksturirane površine pružaju pouzdano držanje za potpunu kontrolu. Jedinstveni kut nagiba MX Master 3S postavlja vašu ruku u prirodniji položaj za veću udobnost. Optimalno postavljene kontrole palca postavljene su za brz, intuitivan pristup i brzu navigaciju. Bočni kotačić za pomicanje prati prirodno kretanje palca za fluidnu i intuitivnu vodoravnu navigaciju.

MX Master 3S se može koristiti nekoliko dana kada je u potpunosti napunjen – i dobiva tri sata korištenja nakon brzog punjenja od jedne minute. MX Master 3S je kompatibilan sa svim glavnim operativnim sustavima kao što su Windows, macOS, Chrome OS ili Linux.

156,08 

0024692 Tipkovnica Mis Logitech Mk220 Wireless Desktop Bezicna Crna Kompaktna Usb

Tipkovnica Logitech MK220 wireless desktop (tipkovnica+miš) crna

43,00 

  • konekcija bežićna 2,4 Ghz (domet 10 m)
  • komplet tipkovnica i miš M150
  • tipkovnica je 36% manja od standardnih tipkovnica
  • tihe i nisko-profilne tipke
  • baterije: 2x AAA (tipkovnica) i 2 x AA (miš)
  • Jamstvo: 2 godine

43,00 

Ostms052

Žičani miš Logitech B100

13,71 

žičani optički miš vrhunske kvalitete i ergonomije, koristi se sa obje ruke, visoka rezolucija (800dpi) , zoom četverosmjerni kotačić, Kabel 180cm, USB, Win/Mac/Linux, jamstvo 3 godine.

13,71 

5756 02 Gen A

Durable 5756-02 pjena za čišćenje bijele ploče

8,73 

Visoko učinkovita pjena za bijele (white board ploče).

8,73 

Košarica0
Vaša košarica je prazna
0