MICROSOFT Surface Pen M1776 SC BG/YX/RO/SL CEE Hdwr SILVER

93,66 

Microsoft Surface Pen M1776 – aktivna olovka – 2 gumba – Bluetooth 4.0 – srebrna
Stvarajte bez ograničenja. Ova površinska olovka je bolja i brža nego ikad, s preciznom tintom na jednom kraju i gumenom gumicom na drugom – plus nagib za sjenčanje, veću osjetljivost i praktički bez kašnjenja.

Windows i Office daju Surface Pen više snage nego ikada. Precrtajte riječi za brisanje, zaokružite tekst za odabir, označite pomoću Ink Editora – pa čak i ponovno reproducirajte niz oznaka drugih.
Jednostavno vođenje bilješki
Radite domaću zadaću, ponavljajte bilješke kako biste bolje zapamtili svoje misli i napišite matematičke jednadžbe koje se same rješavaju pomoću Ink Math Assistant – sve na jednom mjestu.
Ispis nije potreban
Pojednostavite uređivanje dokumenata pomoću digitalnog pisanja. Upotrijebite svoju površinsku olovku za označavanje i označavanje teksta i ugrađeno digitalno ravnalo da ispravite stvari.
Piše kao olovka po papiru
Surface Pen prirodni je alat za pisanje i crtanje, s preciznom tintom na jednom kraju koja sada omogućuje naginjanje i prirodnom gumenom gumicom na drugom kraju.
4.096 točaka pritiska
Skicirajte, sjenite i bojite s umjetničkom preciznošću i finijom kontrolom s 4096 točaka pritiska koje reagiraju na najblaži dodir.
Odgovara umjetnikovom dodiru
Bez napora izrazite najfinije skice i crte pomoću Surface Pen. Položite ruku na zaslon svog Surface uređaja, baš kao što biste pisali na bilježnici.

Cijena je veleprodajna i ne uključuje PDV.

Košarica0
Vaša košarica je prazna
0