5 načina kako oduševiti klijente poslovnim poklonima

Pokloni. 

Svi ih vole. 

Bez obzira radi li se o rođendanima, blagdanima ili drugim prilikama, pokloni su sjajan način da izmamite osmjeh na lice i pokažete da vam je stalo. 

U poslovnom svijetu, promotivni pokloni su postali puno više od standardnih kemijskih olovki i rokovnika s logotipom (napokon!). Postali su prilika za jačanje odnosa i ostavljanje snažnog dojma na klijente. 

Kada klijentu zaljubljenom u tenis poklonite personalizirani set teniskih loptica s potpisom, prvo pitanje će biti – ma nemoguće, kako ste znali da obožavam tenis? Svaki put kada taj klijent udari lopticu, osim pohvale samom sebi na izvrsnom forhendu, pomislit će i na vašu firmu, a i sigurno će se teniskom partneru pohvaliti svojim lopticama.

Odabir takvih poslovnih poklona naizgled je kompliciran, ali i nije težak ako pratite 5 ključnih načina kako impresionirati klijenta poklonima. Oni bi trebali biti korisni, funkcionalni, zabavni, personalizirani te ekološki osviješteni. Ako slijedite ta pravila, uspjeh je garantiran. 

Korisni promotivni pokloni su oni koje ćete stvarno koristiti

Kemijske, post-it i rokovnici su korisni, ali osim jednog ili dva koje koristite, ostali samo skupljaju prašinu. Koliko puta ste izvukli rokovnik s kalendarom starim preko 5 godina i onda ga poklonili nekom djetetu da u njemu kreira svoja umjetnička djela? Zato pokloni trebaju biti korisni i stvarno korišteni

Hexagul boca za vodu je nešto posebno. Modernog dizajna i napravljena s dvostrukom stijenkom, ova boca će sačuvati piće toplim ili hladnim kroz duže vrijeme.

Funkcionalni pokloni obavljaju više od samo jedne funkcije

Imaš li kabel za puniti mobitel? Imaš? A ne taj, onaj drugi?

Svakodnevna diskusija u uredu, gotovo jednako česta kao rasprava je li vani vruće ili nije toliko vruće koliko je sparno.

Zato poklonite USB kabel za punjenje BETA koji ima 6 punjača u jednome i jedan je od najpraktičnijih poslovnih poklona. Univerzalni kabel će sigurno pomoći svakom klijentu – bilo da puni telefon, tablet ili prijenosnu bateriju te ima funkciju brzog punjenja.

USB kabel za punjenje, 6 u 1 BETA

5,63 

Ovaj vrhunski multifunkcionalni punjač idealan je dodatak za svakodnevnu upotrebu, a odlikuje ga moderan dizajn i visokokvalitetni materijali poput aluminija i tekstila. Opremljen brzim punjenjem, osigurava brzo i učinkovito napajanje vaših uređaja putem ulaza tip-C s podrškom za PD (Power Delivery). Uz USB i mikro USB izlaze, kompatibilan je s raznim uređajima, pružajući maksimalnu fleksibilnost. […]

Poklon može biti zabavan

Da, pokloni mogu biti zabavni i izazvati emocije. Pogotovo kod klijenata koji su sate i sate provodili igrajući zmijicu na neuništivom Nokia 3310 mobitelu. 

Podsjetite svoje klijente na neka davna vremena uz klasičnu konzolu BRANSON s čak 26 igara. Pacman, zmijica, tetris i ostale igre bit će izvor zabave za vaše klijente. Naravno, ne na poslu, nego na pauzi 🙂

Klasična konzola s 26 igara u ABS plastici BRANSON

BRANSON je klasična retro konzola izrađena od izdržljive ABS plastike, idealna za sve ljubitelje starih hit igara. Sadrži 26 kultnih igara, poput zmije, ping ponga, utrka automobila i mnogih varijacija Tetrisa. Svaka igra nudi čak 99 različitih verzija, s mogućnošću prilagodbe težine, što znači beskrajne sate zabave za sve generacije. Ova kompaktna konzola dolazi s 3 AAA baterije, a njezin zaslon veličine 66 x 51 mm i dimenzije 178 x 81 x 22 mm čine je savršenom za igranje u pokretu. Dostupne boje: crna, siva, plava

Personalizirani pokloni idu i korak dalje

Postoje posebne veze. 

One veze kada slušate klijenta.

One veze kada znate da su ljubitelji vina i fine estetike.

One veze kada im poklonite posebnu lampu koja će omiljenu bocu vina pretvoriti u fini komad namještaja za njihov blagovaonski stol i male trenutke uživanja.

Lampa BottleGlow od RCS reciklirane plastike – čep za bocu

15,00 

Pretvorite bilo koju praznu bocu u moderni stolni komad s ovom USB punjivom lampom za boce. Jednostavno umetnite lampu u staru bocu vina ili žestokog pića kako biste stvorili atraktivnu stolnu lampu. Izrađena je od reciklirane ABS plastike. Lampa dolazi s integriranom A-grade baterijom od 1200 mAh koja omogućuje do 4 sata rada s jednim punjenjem, a puni se za 2 sata. Svjetiljka ima 31 ugrađenu LED diodu i proizvodi 120 lumena. Pakirano u ambalaži bez plastike, izrađenoj od FSC mix materijala. Ukupni reciklirani sadržaj iznosi 32% prema ukupnoj težini proizvoda. RCS certifikat osigurava potpuno certificirani lanac opskrbe recikliranim materijalima.…

Lampa BottleGlow izrađena je od reciklirane ABS plastike i dolazi s integriranom A-grade baterijom od 1200 mAh koja omogućuje do 4 sata rada s jednim punjenjem.

Ekološki osviješteni pokloni – danas bez njih jednostavno ne ide

Društvena odgovornost, zelena tranzicija i briga o okolišu su dio gotovo svake prezentacije o korporativnim vrijednostima tvrtki. Zato odabirom poslovnih poklona koji su proizvedeni od recikliranih materijala ili se mogu ponovno koristiti šaljete poruku o održivosti i brizi za okoliš.

Odabirom poklona poput kutije za ručak od recikliranog čelika VINGA Ciro RCS, uz to što poklanjate proizvod koji je održiv, zadovoljavate kriterije o korisnosti, funkcionalnosti, ali i personalizaciji, ako osoba kojoj poklanjate ovu kutiju voli kuhati i gotovo uvijek na posao nosi ručak od doma. 

Kutija za ručak od recikliranog čelika VINGA Ciro RCS

23,15 

Ciro RCS kutija za ručak od recikliranog čelika praktično je i ekološki prihvatljivo rješenje za ručak koje je dizajnirano s pažnjom i za funkcionalnost i za ekološku svijest. Poklopac, izrađen od drva bagrema s FSC® certifikatom, ima prikladan PU remen s čičak zatvaračem, osiguravajući siguran transport. Drvo bagrema organski je materijal u kojem su varijacije u sjeni i boji prirodne karakteristike. S ovom kutijom za ručak možete jednostavno uživati u obrocima dok poduzimate korak prema smanjenju upotrebe jednokratnih spremnika i plastike. Certificiran RCS-om (Recycled Claim Standard), RCS certifikat jamči da je cijeli lanac opskrbe recikliranim materijalima certificiran. Ukupni reciklirani sadržaj…

Najnovije

Košarica0
Vaša košarica je prazna
0