Sigel staklena magnetna ploča Artverum 100×100 cm

Artverum je više od bilo koje magnetne staklene ploče: to je prestižan dizajnerski komad koji vas ne može a da ne impresionira. Magnetna staklena ploča u formatu 100 x 100 cm u crnoj, bijeloj, sivoj ili crvenoj boji je savršena za vaše ideje i privlači poglede na svakom zidu. Magnetna staklena ploča bez okvira ima čist izgled s puno prostora za vaše misli, nacrte i planove. Elegantna, višenamjenska staklena površina po kojoj se može pisati markerima za staklene ploče i markerima za bijele ploče, može se čistiti suhom ili vlažnom krpom.

Cijena je veleprodajna i ne uključuje PDV.

POVEZANI PROIZVODI

Gl109 Glasmagnetboard Artverum Violet

Sigel staklena magnetna ploča Artverum 12×78 cm

Artverum je više od bilo koje magnetne staklene ploče: to je prestižan dizajnerski komad koji vas ne može a da ne impresionira. Magnetna staklena ploča u formatu 12×78 cm u raznim bojama je savršena za vaše ideje i privlači poglede na svakom zidu. Magnetna staklena ploča bez okvira ima čist izgled s puno prostora za vaše misli, nacrte i planove. Elegantna, višenamjenska staklena površina po kojoj se može pisati markerima za staklene ploče i markerima za bijele ploče, može se čistiti suhom ili vlažnom krpom. 

Mub04 2

Sigel Meet up set 90×180 cm

Uz Meet up set projektni i timski rad postaju transparentniji, fleksibilniji i učinkovitiji. Ovaj svestrani početni set savršen je za improvizirane sastanke ili radionice bez muke, čak i ako nema dostupne sobe za sastanke. Set sadrži jednu bijelu magnetnu ploču, formata 90×180 cm, s bijelom metalnom površinom i aluminijskim okvirom (idealna za pisanje nepermanentnim markerima, lako se čisti, za pričvršćivanje statičnih bilješki i samoljepljivih bilješki, magnetna), jedan mobilni stalak od crnog MDF-a s kotačićima koji se mogu zaključati za lako pomicanje ploče te set za bijelu ploču (markeri, pribadače, magneti, brisač ploče, krpica te sprej za čišćenje ploče). Meet up je kompletan sustav ploča za agilan, kreativan rad.

Gl247 W Glasmagnetboard Artverum Design Natural Wood

Sigel staklena magnetna ploča Artverum

Artverum je više od bilo koje magnetne staklene ploče: to je prestižan dizajnerski komad koji vas ne može a da ne impresionira. Sjajna magnetna staklena ploča iz međunarodno nagrađivanog Artverum asortimana u raznim formatima i bojama je savršena za vaše ideje i privlači poglede na svakom zidu. Magnetna staklena ploča bez okvira ima čist izgled s puno prostora za vaše misli, nacrte i planove. Elegantna, višenamjenska staklena površina po kojoj se može pisati markerima za staklene ploče i markerima za bijele ploče, može se čistiti suhom ili vlažnom krpom.

Gl142 W Glasmagnetboard Artverum Red (1)

Sigel staklena magnetna ploča Artverum 100×65 cm

Artverum je više od bilo koje magnetne staklene ploče: to je prestižan dizajnerski komad koji vas ne može a da ne impresionira. Magnetna staklena ploča u formatu 100 x 65 cm u crnoj, bijeloj ili crvenoj boji je savršena za vaše ideje i privlači poglede na svakom zidu. Magnetna staklena ploča bez okvira ima čist izgled s puno prostora za vaše misli, nacrte i planove. Elegantna, višenamjenska staklena površina po kojoj se može pisati markerima za staklene ploče i markerima za bijele ploče, može se čistiti suhom ili vlažnom krpom. 

Ws 1210

Kalkulator komercijalni 12mjesta Canon WS-1210E

23,76 

KALKULATOR KOMERCIJALNI  WS-1210T
12 mjesta; dimenzija: 198x150x38 mm; težina: 238 g; posebno veliki podesiv LCD (pod kutem); jedna memorija + GT; izračun poreza i širok spektar funkcija; dvostruki izvor napajanja: solarni + baterija

23,76 

000042180

Uništavač dokumentacije 100 (ručno 10) listova MicroCut AutoMax 100M Fellowes 4629201

410,00 

UNIŠTAVAČ DOKUMENTACIJE  AutoMax 100M
automatski uništavači uštede 98% vašeg vremena u usporedbi s ručnim uništavanjem; automatskim radom kapacitet: 100 listova; ručnim radom kapacitet: 10 listova; kapacitet koša: 23 litre (175 listova); Micro Cross Cut uništavanje (mini konfete); širina rezanja: 4×10 mm; širina ulaza: 220 mm; na kotačima; razina sigurnosti: 4; radni ciklus: 15 minuta; tip koša: koš se može izvaditi radi lakšeg pražnjenja; ima prozorčić; ima funkciju vraćanja unazad; nakon 2 minute neaktivnosti uništavač ide u stanje pripravnosti radi uštede energije; tihi rad uništavača; osim papira uništava spajalice (ručne i strojne) i kreditne kartice; dimenzija: 390x640x370 mm; 7 godina garancije na noževe; 2 godine garancije na stroj

SKU 410 Kategorija

410,00 

Košarica0
Vaša košarica je prazna
0